Två små svin – en restaurang i toppklass!

Hej alla mina kära läsare. Jag brukar ju blogga mycket om mina djur men i detta inlägg så tänkte jag faktiskt att jag skulle prata om något helt annat! Tänkte tipsa om mitt favoritställe, dit jag alltid går och äter när jag känner att jag förtjänar att unna mig något extra i vardagen. Det är så att jag faktiskt alltid går till en och samma restaurang.

Denna restaurang är den fantastiska restaurang i topp klass som då alltså heter Två små svin och denna restaurang ligger i Årsta så den är populär för många som då bor i till exempel Östermalm och Södermalm, men även många från landet och världen runt kommer till denna mycket omtyckta restaurang.

Min favorit och orsaken till att jag fastnade för detta ställe var deras fantastiska råbiff. Om ni kikar in på deras hemsida www.tvåsmåsvin.se så kan ni finna en meny och där ser ni hur himla stort utbud och variation som de har på denna restaurang! Det finns alltså då allt från sill, kycklingröra, lammkorv, fläskschnitzel till underbara och fantastiska desserter som deras fantastiska fattiga riddare som jag brukar avsluta besöken med. Detta är en restaurang som även är känd för deras tjeckiska öl, så att njuta av deras fantastiska mat till en öl i särklass är helt klart något varje person bör unna sig ibland!