En bra dagslösning för hunden

God dagens gott folk! Hoppas er dag har varit bra hittills och att den fortsätter i samma spår. Med förhoppningen att göra er dag ytterligare lite bättre tänkte jag skriva det här inlägget om ett hunddagis i Huddinge. Det heter KaNos Trim & Dagis AB och jag har haft min hund där i lite mindre än ett år.

Den grundliggande anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att det är många av er som har frågat om min hund och dagslösningen jag har för henne. Därför skriver jag idag det här inlägget om hunddagiset där jag har henne om dagarna. När jag skaffade henne hade jag en väldigt bra dagslösning, jag hade möjlighet att jobba en del hemifrån och min dåvarande pojkvän hade även bra möjligheten för att vara hemma en hel del då han studerade. Det förändrades dock efter att jag hade haft henne i ett par månader, jag och min kille gjorde slut i samma veva som jag var tvungen att byta arbetsuppgifter på jobbet. Hela situationen gjorde att min hund blev ensam hemma alldeles för mycket, så jag började kolla efter hunddagis i Huddinge. Det var då jag hittade KaNos Trim & Dagis AB, ett hunddagis som hade plats för min hund, det kändes så bra att allt gick så snabbt och smidigt. Ända sedan dess har min hund varit där om dagarna när jag har varit på jobbet, hon stortrivs även där. Hon älskar både personalen och de andra hundarna, som ägare känner jag mig väldigt trygg med att ha henne där. Jag kan inte tänka mig att det hade kunnat bli bättre, därför vill jag informera er om detta hunddagis i Huddinge. Om ni får chansen tycker jag verkligen att ni borde ta en plats hos dem.