Få hjälp med hundrastning av ett passionerat företag!

Hej på er mina läsare! Hoppas ni har haft en bra dag. Jag tänkte göra ett litet inlägg om ett företag som jag tar hjälp av när jag är i behov av hundrastning! Forsanders Änglar är ett företag som då alltså finns i både Kristianstad, Sölvesborg och Hässleholm. Ni som följer min blogg vet ju att jag brukar skriva rätt så mycket om min hund och därför så tänkte jag att jag kunde göra ett litet extra inlägg för att tipsa och hjälpa er andra som också har hund med att få hjälp med hundrastning om ni bor i något av ovannämnda områden.

Jag tänkte att jag kunde länka till en hemsida då ni kan få lite mer utförlig information om företaget och vad de har för målsättningar och visioner och hur de arbetar som företag med inriktning på vård av hund. Ni kan läsa lite på följande hemsida www.hundrastningkristianstad.se, där de har en hel del information om deras företag och vad de har för värderingar samt hur de arbetar med en som kund.

Detta är alltså ett företag som är till för er och oss som inte alltid har den tiden man önskar och som därför är i behov av någon som kan hjälpa en med rastning av sin hund eller sina hundar.